Alain Milliat ražo augļu sulas, nektārus, ievārījumus un augļu biezeņus, kas gatavoti tradicionālā veidā, piedāvājot autentiskas, tikai mājās ražotiem produktiem raksturīgās garšas un tekstūras.
Atšķirībā no rūpnieciski ražotām sulām un nektāriem, kas katru gadu un sezonu saglabā vienādu, standarta garšu – Alain Milliat produkti niansēs var mainīties ik sezonu – jo to garša un tekstūra atkarīga no katras sezonas konkrētajiem laikapstākļiem reģionā, kur ievākti augļi. Šī produktu unikalitāte ir Alain Milliat kompānijas “paraksts” un lepnums.
Kompānijas radītāju mērķis ir pēc iespējas labāk saglabāt katra augļa raksturīgās garšas līdz pat smalkākajām niansēm, lai nobaudīt Alain Milliat produktu būtu tik pat, kā apēst svaigu, sulīgu augli – plūktu pašā pilnbriedā.